Social

#spitalul clinic bagdasar arseni # sectia upu #incendiu spital bagdasar arseni #incendiu spital

INCENDIU la un spital din Capitala! Sectia UPU a Spitalului Clinic "Bagdasar-Arseni", in flacari!

Inca un incendiu a izbucnit marti dimineata la un spital din Bucuresti. Sectia UPU a Spitalului “Bagdasar-Arseni”, din Bucuresti, a luat foc.

 

Incendiul ar fi pornit de la niste cabluri electrice. Important de mentionat este ca sectia fusese renovata in decembrie 2021.

O mare parte a acoperisului UPU a ars. Pacientii si personalul medical au fost evacuati in siguranta. Din fericire nu s-au produs victime. 

Inncendiul a fost lichidat de pompieri in jurul orei 8:15 dimineata. Din primele evluari reiese ca focul a pornit de la niste cabluri aflate in tavanul fals.

"In aceasta dimineata, putin dupa ora 7.00, la cladirea noua a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni a izbucnit un incendiu la acoperis. Toti cei 8 pacienti care se aflau in cladire au fost evacuati imediat in siguranta si se actioneaza pentru localizarea si lichidarea incendiului. Mentionam ca nu sunt persoane ranite. Ministerul Sanatatii este in legatura cu conducerea unitatii sanitare pentru acordarea imediata de masuri de sprijin in caz de necesitate", se arata intr-o informare a Ministerului Sanatatii.

"S-a actionat cu opt autospeciale de stingere cu apa si spuma, sapte echipaje SMURD, trei descarcerari si trei autoscari", se arata intr-o informare a ISU, potrivti realitatea.net.

FOTO: gandul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea