Social

#pericol explozie crevedia #deces crevedia #explozie crevedia #crevedia

Inca un deces in cazul exploziei de la Crevedia. Numarul mortilor a crescut la 3. Persista pericolul unei noi explozii

Una dintre persoanele ranite in cazul exploziilor din Crevedia s-a stins din viata. Numarul mortilor a ajuns la 3 persoane.

Este vorba despre un barbat care se afla internat la Spitalul Floreasca. Acesta fusese ranit in urma primei explozii de la statia GPL despre care se stia ca ar fi fost dezafectata. Pacientul avea 63 de ani. Acesta nu facea parte din pompierii care au intervenit la fata locului si au fost surprinsi de cea de-a doua explozie.

Barbatul care a decedat se afla printre cei doi pacienti in stare critica, intubati si ventilati mecanic la Spitalul Floreasca.  

Mai multi pacienti se afla in stare critica, cu arsuri extrem de grave de peste 80% din sprafata corpului.

La Crevedia persista pericolul unei noi explozii

La Crevedia persista pericolul unei noi explozii si astazi, la 4 zile de la tragedie. Autoritatile ar fi extins perimetrul de securitate din jurul statiei GPL, din Crevedia, dupa ce temperatura din interiorul unui rezervor a depasit 50 de grade.

Pompierii actioneaza, in continuare, cu furunuri de apa rece pentru a raci rezervorul si a elimina pericolul de explozie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea