Social

#alerta de vreme rea #furtuni #vremea #starea vremii #romania # ploi torentiale

Cod galben de furtuni si ploi torentiale in Romania. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip cod galben de vreme rea, cu vijelii, ploi torentiale si grindina, valabila in jumatate din tara.

 

COD GALBEN de furtuna

In intervalul 31 august, ora 10:00 – 31 august, ora 22:00, o mare parte din tara se afla sub avertizare de instabilitate atmosferica, fiind vizate vijelii, ploi torentiale si grindina.  

“In Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, nord-estul Munteniei si nordul Dobrogei precum si in zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta se va manifesta prin averse si cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului (cu rafale de 55...60 km/h), izolat vijelii si grindina. In intervale scurte de timp cantitatile de apa vor fi de 20...25 l/mp si izolat peste 40 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi izolat si in celelalte regiuni.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 31 august, ora 10:00 – 31 august, ora 22:00, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 31 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea