Social

#oxid de etilena # inghetata retrasa #mega image #inghetata

Inca o inghetata, retrasa de pe piata. Avea un continut mare de oxid de etilena

Autoritatile au retras de pe piata inca o inghetata, dupa ce s-a constatat ca aceasta avea un continut mare de oxid de etilena. Loturile de inghetata periculoase au fost retrase de pe rafturile magazinelor Mega Image. Se pare ca furnizorul a vrut sa retraga produsele considerate periculoase.

 

Inghetata Toblerone cu ciocolata si miere 4X100 ml, din loturile LPL0330,LPL0331,LPL1061,LPL1127, o sa fie scoasa de pe rafturile Mega Image. Cu acestea fiind spuse, produsele o sa fie distruse in momentul in care sunt retrase.

Furnizorul a declansat retragerea dupa ce si-a dat seama ca exista rezultate necorespunzatoare la analiza oxidului de etilena, produsele avand un nivel de continut al ingredientului peste limitele legale. Mega Image a anuntat clientii cu privire la ce se intampla si i-a sfatuit sa nu consume inghetata.

Toti cei ce au achizitionat produsele din loturile ce urmeaza sa fie retrase sunt rugati de catre reprezentantii Mega Image sa le returneze. Clientii trebuie sa mearga la punctul de vanzare si sa prezinte bonul fiscal pana la data de 24.08.2021.

Oxidul de etilena este un gaz utilizat ca antigel, total inflamabil si cu efecte cancerigene. In Uniunea Europeana este interzisa ingerararea gazului, pentru ca exista o posibilitate redusa de risc pentru sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea