Social

#fiica mugur isarescu #salariu Ileana Lacramioara Isarescu #Ileana Lacramioara Isarescu

Cu ce se ocupa fiica lui Mugur Isarescu si ce salariu primeste

Ileana Lacramioara Isarescu, fiica guvernatorului Mugur Isarescu, si-a construit singura o cariera de succes dupa ce a absolvit Academia de Studii Economie, in 1998. Dupa ce si-a terminat studiile, a plecat in strainatate si a facut un master la Universitatea Harvad.

 

In perioada 2001-2002 aceasta a petrecut un an in departamentul financiar al IBM, la Viena. Ulterior, s-a angajat la un fond de investitii din Statele Unite ale Americii, unde a lucrat in perioada 2004-2006. Din 2006 pana in 2011, fata lui Mugur Isarescu a lucrat la o alta corportatie, in departamentul de management financiar.

Ileana Lacramioara Isarescu a ocupat functia de presedinte al programului guvernamental pe care IBM l-a implementat in Romania si in alte tari din partea de sud-est a Europei, noteaza fanatik.ro.

Pentru acesta functie, fiica guvernatorului BNR primeste anual un salariu de aproape 15.000 de euro, plus un pachet avantajos daca indeplineste obiectivele firmei.

Fratele ei, Costin Isarescu, se ocupa de afacerea cu vinuri a familiei, de podgoria de la Dragasani, dar si de pensiunea si crama aferenta.

Acesta a reusit sa contribuie la intarirea brandului, acesta facandu-se remarcabil pe piata vinurilor autohtone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea