Social

#implant dentar #stomatolog

Implant dentar in 24 de ore: Solutia rapida si eficienta

E confortabil sa te simti bine in pielea ta, sa fii multumit de propriul aspect fizic, iar zambetul sa fie cel mai de pret accesoriu. Pe de alta parte, destul de multe persoane se confrunta cu pierderea dintilor, fie ca vorbim despre o ingrijire neadecvata, despre diferite accidente sau probleme de sanatate. Nu e usor sa te confrunti cu astfel de situatii, mai ales in ziua de azi, cand societatea impune standarde tot mai ridicate.

Din fericire, aproape orice problema poate fi rezolvata, chiar si aceea a dintilor pierduti. Poti opta pentru un implant dentar la clinica LLL Dental si iti poti recupera zambetul chiar intr-o singura zi. Cum? Cu ajutorul implantului dentar in 24 de ore. Citeste acest articol pana la final daca vrei sa afli mai multe despre dintii ficsi intr-o singura zi.

Ce este sistemul de implant dentar in 24 de ore?

Sa ne imaginam ca astazi este luni si, printr-o intamplare nefericita, iti pierzi doi dinti sau acestia sunt afectati atat de mult incat nu mai pot fi reparati. Miercuri ai o intalnire importanta de care depinde viitorul carierei tale. Ce faci? In mod cert, va trebui sa apelezi la un implant dentar rapid. Pentru a intelege cat mai bine cum functioneaza acest sistem, trebuie sa stii ce este implantul dentar. Concret, acesta este un surub realizat din titan sau alte materiale compatibile cu organismul uman, avand rolul de a inlocui radacina si de a sustine viitorul dinte. Se insereaza in os, iar dupa o perioada de vindecare se ataseaza coroana dentara. Implantul dentar realizat intr-o singura zi se realizeaza intr-o singura vizita la cabinetul medical – rapid si eficient mai ales pentru cei care nu dispun de foarte mult timp pentru astfel de proceduri. De mentionat este si faptul ca implantul dentar in 24 de ore poate fi inconfortabil pentru unii pacienti deoarece presupune mai multe actiuni. Cu alte cuvinte, vei petrece destul de multe ore in cabinetul stomatologic.

Cine poate beneficia de implantul dentar in 24 de ore?

Pentru ca vorbim despre un tratament rapid, sigur ca pentru implantul dentar in 24 de ore pot opta toti pacientii care nu au destul de mult timp la dispozitie pentru a face mai multe vizite la stomatologie. Poti alege acest tip de implant dentar dar porti deja o proteza care te incomodeaza sau daca ai pierdut unul sau mai multi dinti de pe arcada si vrei sa poti zambi din nou fara retineri.

Cum arata intreaga procedura?

Te gandesti sa apelezi la ajutorul specialistilor pentru a-ti recupera zambetul intr-o singura zi? Iata cum arata intreaga procedura:

  • Se stabileste ziua in care va avea loc consultatia si verificarea rezultatelor de la analize;
  • Se face anestezie locala, se realizeaza extractiile, se monteaza implanturile si bonturile protetice;
  • Se realizeaza scanarea pentru realizarea protezelor provizorii;
  • Se monteaza coroanele dentare si te poti intoarce la rutina ta zilnica.

Care sunt avantajele implantului dentar in 24 de ore?

Referitor la avantaje, poti lua in calcul rapiditatea, datorita faptului ca toate procedurile se realizeaza intr-o singura zi. De altfel, atat estetica, cat si masticatia se vor imbunatati in mod considerabil.

Asadar, cu ajutorul implantului dentar poti spune adio problemelor cu care te confrunti din cauza dintilor lipsa. In plus, ai la dispozitie numeroase variante, adaptate pentru fiecare buget in parte. Sigur, implantul dentar se alege doar la recomandarea specialistului. Intreaba-ti medicul despre implantul dentar in 24 de ore si bucura-te de noul tau zambet!

FOTO: canva

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea