Social

#mixit #calendar advent mixit

Imparte magia Craciunului celor dragi si ofera-le seturi cadou exceptionale

Sarbatorile aduc momente speciale petrecute alaturi de cei dragi, iar Mixit stie acest lucru cel mai bine. De aceea, compania a creat o serie de seturi cadou cu produse delicioase, fiecare pachet fiind gandit sa evoce magia Craciunului.

Pe site se gasesc peste 30 de seturi cadou, dar si accesorii deosebite precum cana cu motive florale, lingura personalizata Mixit, geanta sau caserolele Mixit 2go. Produsele sunt potrivite pentru intreaga luna. Astfel, pentru prima sarbatoare dulce a lunii Mixit a pregatit Setul de Sfantul Nicolae care include 5 bestseller-uri intr-o cutie cadou.

„Pentru noi, echipa Mixit, Craciunul a reprezentat mereu prilejul de a petrece mai mult timp alaturi de familie si prieteni. Am vrut sa transpunem acest spirit in seturile noastre cadou, creand experiente gustative memorabile pentru clipele de relaxare. Fie ca vorbim de musli-ul crocant, ceaiurile de sarbatori sau de exploziile de prospetime din fructele liofilizate, acestea sunt cadouri deosebite pentru a genera momente speciale" a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Iubitorii fructelor liofilizate, fara zahar adaugat, au la dispozitie Cvartetul crocant cu banane, mure, ananas, capsuni, mango, fructe de dragon si multe altele. Pentru mic-dejunuri ori gustari delicioase si rapide Mixit a pregatit Setul de degustare care include caserola Mixit 2go cu 7 pungute cu cele mai bune amestecuri, iar MegaMix-ul Mixitka aduce 28 de batoane intr-un nou pachet pentru intreaga familie.

Mixit s-a gandit si la iubitorii de ceaiuri pentru care a pregatit setul Patru ceaiuri Mixitea pentru momentele de relaxare. Traditionalul gust Mixit de Craciun se regaseste in Setul cadou de Craciun. De altfel, pentru Craciun sunt disponibile mai multe seturi, pentru toate gusturile si preferintele: seturi care includ si ceaiuri si cana speciala, seturi cu amestecurile speciale de sezon, seturi de degustare a mai multor produse etc.

Vedeta ramane, desigur, Calendarul de Advent Mixit care include 26 de bunatati, cu surprize duble pentru Mos Nicolae si Ajunul Craciunului, fiind cel mai mare si mai complex calendar de Craciun de la Mixit de pana acum. Calendarul este disponibil si intr-o versiune fara gluten si vegan.

„Cand vine vorba de Craciun, stim cu totii ca detailele conteaza cel mai mult. De aceea, in acest an ne-am concentrat atat pe calitatea produselor noastre, ca intotdeauna, cat si pe ambalarea creativa si unica a noilor seturi cadou Mixit. Vizual am combinat elementele traditionale ale sarbatorilor cu accente moderne si un design proaspat, iar la nivel de continut am introdus retete speciale pentru aceasta perioada. Speram sa va surprindem placut si sa va aducem putin din magia Craciunului!" a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

Seturile cadou Mixit sunt in cadouri potrivite atat pentru a fi incluse in cadourile oferite de companii angajatilor si partenerilor, cat si pentru a fi aduse in dar prietenilor. Produsele de Craciun sunt unele dintre cele mai apreciate amestecuri realizate de Mixit, conform feedback-ului primit de la clientii din tarile in care compania este prezenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea