Social

#dispozitive igienizare locuinta # dyson #igienizare locuinta #black friday #locuinta

Igienizarea locuintei cu dispozitivele Dyson: care sunt produsele cu cele mai mari reduceri in perioada Black Friday

Black Friday, cel mai mare eveniment de cumparaturi al anului, a inceput pe site-ul oficial Dyson din Romania. Promotiile se deruleaza in perioada 11-14 noiembrie, iar clientii pot achizitiona aspiratoare, purificatoare de aer si produse de ingrijire a parului la cele mai bune oferte din an.

Dispozitivele Dyson sunt concepute pentru a raspunde nevoilor de zi cu zi ale oamenilor intr-un mod eficient si inteligent. Pentru ca electrocasnicele se regasesc in topul preferintelor romanilor in ceea ce priveste cumparaturile de Black Friday, clientii Dyson se pot bucura de reduceri semnificative la dispozitivele de igienizare a locuintei - aspiratoare si purificatoare de aer.

 

Aspiratorul vertical Dyson V12 Detect Slim Absolute redefineste curatenia

Un studiu realizat de Reveal Marketing Research in 2021 arata ca 45% dintre romani fac aproape zilnic curatenie acasa, iar aproape un sfert de 2-3 ori pe saptamana. Acest proces este mai eficient si poate deveni mai placut atunci cand dispozitivele utilizate sunt performante si incorporeaza tehnologii inteligente.

La categoria aspiratoare, campania de Black Friday de la Dyson aduce in prim plan aspiratorul vertical Dyson V12 Detect Slim Absolute, un dispozitiv inteligent, care dezvaluie praful microscopic si redefineste obiceiurile de curatenie acasa. Aspiratorul are 3 capete de curatare si 3 accesorii incluse si oferă o autonomie de 60 de minute de aspirare fara pierderi de putere. Dyson V12 Slim Absolute integreaza tehnologii inovatoare, precum tehnologia Root Cyclone, filtrarea in mai multe etape sau motorul Dyson Hyperdymium. Aspiratorul are un accesoriu anti-incurcare pentru aspirarea parului, unul pentru zonele greu accesibile din casa si unul pentru spatii inguste, tot ce ai nevoie pentru eficienta in timpul curateniei.

Aspiratorul Dyson V12 Detect Slim Absolute capteaza 99,99% din particulele microscopice si alergeni cu dimensiuni pana la 0,3 microni, numara si masoara dimensiunea particulelor de praf si are trei moduri de putere. Pe ecranul LCD incorporat sunt afisate detalii despre performanta in timp real, informatii despre intretinere, durata de viata a bateriei si particulele aspirate in timpul utilizarii. Mai multe detalii despre Dyson V12 Detect Slim Absolute sunt disponibile aici .  

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde – purificatorul de aer de care orice locuinta are nevoie

O locuinta complet igienizata este cea in care, pe langa aspirarea cu regularitate si curatarea mobilierului, se utilizeaza frecvent si un purificator de aer, dispozitiv ce contribuie la imbunatatirea calitatii aerului respirat si la un mediu mai sanatos la interior pentru intreaga familie.

De Black Friday, Dyson vine cu o reducere semnificativa la gama de purificatoare de aer, respectiv pentru purificatorul Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, un dispozitiv 3 in 1 – este in acelasi timp purificator, umidificator si ventilator de aer. Dispozitivul are trei senzori care monitorizeaza in mod constant aerul – identificand poluantii la nivel molecular si afisand calitatea aerului in timp real.

Una dintre caracteristicile unice ale purificatorului Dyson este faptul ca distruge formaldehida, prin intermediul unui filtru catalitic ce capteaza si descompune in mod continuu moleculele de formaldehida in apa si CO2 , neavand nevoie niciodata de inlocuire.

De asemenea, dispozitivul Dyson distruge bacteriile potential daunatoare, datorita tehnologiei Dyson Ultraviolet Cleanse ce expune fiecare picatura de apa la o lumina UV puternica de λ275nm, pentru a umidifica in mod igienic. Un sistem eficient de gestionare a apei si un rezervor de 3,7l ofera pana la 36 de ore de umidificare igienica, fara umplere regulata. Mai multe detalii despre dispozitivul Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde sunt disponibile aici .  

Produsele Dyson incorporeaza tehnologii de ultima generatie, sunt dezvoltate de ingineri din intreaga lume si sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatatea pe care o ofera. Întreaga gama de produse Dyson inclusa in ofertele de Black Friday din perioada 11-14 noiembrie poate fi regasita la acest link.  

FOTO: dyson.com.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea