Social

#redecorare black friday #casa

De Black Friday, redecoreaza-ti casa! Oferte pe masura oricarui proiect!

  Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj isi desfasoara campania de Black Friday intre 10 si 30 noiembrie. Reducerile de pana la 50% sunt aplicate preturilor a peste 100 de tipuri de produse.

Vremea extrem de prielnica a acestei toamne imbie romanii sa se lanseze in proiecte de amenajare prin casa, curte si gradina. Fie ca este vorba despre mici retusuri sau despre actiuni de mare amploare, retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj le vine in intampinare cu reducerile din campania de Black Friday in perioada 11-30 noiembrie.

Astfel, preturile a peste 100 de tipuri de produse vor fi scazute cu pana la 50%, acoperind urmatoarele categorii de articole: corpuri de iluminat, corpuri de mobilier pentru baie, blaturi de bucatarie, panouri decorative, scule si unelte, cherestea si decoratiuni precum rame foto.

„Cand am ales produsele pe care sa le includem in campania de Black Friday am intentionat sa acoperim nevoile care apar atat in proiectele de amenajare de mici dimensiuni, cat si in cele mai ample, care implica mai multa munca si un buget mai mare. In plus, oricat de simplu ar fi un proiect atunci cand il pui pe hartie, tot mai apar cheltuieli neprevazute pe parcurs, iar reducerile noastre pot fi o gura de aer pentru romanii si asa impovarati de cresteri de preturi”, spune Ioana Gavan, director de marketing MAM Bricolaj.

Campania de Black Friday se va desfasura atat in cele trei magazine fizice ale MAM Bricolaj – Luica (Berceni), Morarilor (Pantelimon) si Ghencea, cat si in magazinul online aflat la adresa https://webshop.mam-bricolaj.ro/.

Conducerea retailer-ului de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice estimeaza pentru 2022 o crestere de 17% a cifrei de afaceri, prognoza bazata si pe previziunile privind marirea cu aproximativ 10% a pietei autohtone de bricolaj & mobila & accesorii fata de anul anterior. In prima jumatate a anului in curs, prin reteaua de magazine MAM Bricolaj au fost efectuate 130.846 de tranzactii, cu 5,2% mai multe decat in primul semestru al 2021.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea