Social

#gheorghe ialomitianu #buget #asigurari sociale

Ialomitianu: "Bugetul asigura sumele pentru cresterea salariilor cu 15% in 2011"

Ministrul Finantelor , Gheorghe Ialomitianu , a dat asigurari ca pensiile nu vor scadea si ca salariile bugetarilor vor creste cu 15% in 2011.

"Daca ma refer la bugetul asigurarilor sociale, vreau sa-i asigur pe toti pensionarii ca vor primi pensiile nemodificate, adica nu este vorba de o reducere , vor primi pensiile, noi avem banii asigurati sa platim pensiile la timp si in cuantumul stabilit in momentul actual, adica la nivelul cunoscut. Deci nu e vorba de nicio reducere a pensiilor", a explicat Ialomitianu, citat de Realitatea.net.

adoptarea raportelor asupra bugetului de stat si a celui de asigurari sociale asigura si cresterea salariala promisa pentru 2011, a anuntat ministrul.

"La functionarii publici si la ceilalti bugetari pot sa transmit ca sunt premisele sa putem da cei 15% pentru 2011, deci un lucru bun, bugetul asigura aceste sume", a declarat Gheorghe Ialomitianu.

legea bugetului de stat pe 2011 a fost adoptata duminica de comisiile reunite de buget-finante si intra luni in dezbaterea plenului celor doua camere ale Parlamentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea