Social

"Hamelin - legea tacerii" in premiera la Teatrul Mic

Teatrul Mic va asteapta miercuri, 9 şi joi, 10 aprilie, de la ora 19.00 la premiera pe tara a spectacolului "Hamelin- legea tacerii".

Hamelin e un basm modern cu accente de thriller judiciar, o poveste despre culpa colectiva si despre pedeapsa, despre manipularea inocentei si mizeria civilizatiei noastre, despre pervertirea cuvintelor si copilaria amenintata, despre o societate care isi abandoneaza copiii, erijandu-se in victima scandalizata a unui delict de care este coresponsabila.

Fara indoiala, de la Antigona lui Sofocle, au existat dramaturgi care au fost capabili sa extraga ceea ce e universal din particular, sa arate prin teatru marile conflicte, marile dezbateri ale umanitatii. Teatrul e capabil sa prezinte ceea ce nu e posibil sa spui prin concepte si categorii filosofice. Hamelin vorbeste despre violenta, justitie, limbaj; bineinteles, nu este o dezbatere finalizata, dar atrage atentia asupra acestor probleme; teatrul ii poate face pe oameni sa se gandeasca la aceste lucruri.

Distributia

Montero GHEORGHE VISU
Acotador MARIUS CORDOS
Julia Dana Dembinski-Medeleanu
Rivas RADU ZETU
Paco ovidiu niculescu
Raquel MIHAELA RADESCU
Josemari DORIN ANDONE
Feli LILIANA PANA
Gonzalo Radu Iacoban
Fata CRISTINA MIHAILESCU

Regie: CLAUDIU GOGA

Scenografie: LILIANA CENEAN & STEFAN CARAGIU

Light-design: IULIAN BALTATESCU

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea