Social

Hagi, boicotat de hackeri

Sondajul privind desemnarea celui mai bun fotbalist al anilor '90, organizat de site-ul postului de televiziune Eurosport , a fost retras, ieri, din motive tehnice . Un oficial de la sediul central al Eurosport, din Franta, ne-a explicat ca o persoana necunoscuta a creat un program care vota automat pentru unul dintre fotbalistii nominalizati, printre care s-a numarat si Gheorghe Hagi . Nu pot sa va spun pentru care dintre jucatori erau voturile. Oricum, rezultatele nu sint valide. Sondajul este anulat. Probabil ca-l vom relua in saptaminile urmatoare, a precizat oficialul Eurosport. Acesta a mentionat ca, in momentul in care a fost anulat sondajul, pe primul loc se afla bulgarul Hristo Stoicikov , cu 50 la suta dintre voturi, urmat de Gica Hagi (48 la suta).
Printre nominalizati s-au mai numarat italianul Paolo Maldini, argentinianul Gabriel Batistuta, brazilianul Romario si danezul Peter Schmeichel. Nu stiu pe ce criterii au fost alesi acesti jucatori. Ei au fost propusi de cei care lucreaza la sectia de fotbal, a adaugat reprezentantul Eurosport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea