Social

Hagi revine in gratiile turcilor

Gheorghe Hagi este din nou pe val. Formatia pe care o antreneaza, Galatasaray, a invins cu 4-2 pe Ankaraspor si, profitand de infrangerea lui Fenerbahce la Denizli, scor 0-2, s-a apropiat la doua puncte de liderul campionatului Turciei.

"Cred din ce in ce mai mult ca vom castiga campionatul. Deocamdata suntem pe doi, dar poate ca vom ajunge si pe primul loc. Ne indreptam spre un sfarsit foarte frumos de campionat", a declarat Hagi, care considera ca rivalitatea dintre Fenerbahce, Trabzonspor, Galatasaray si Besiktas in ceea ce priveste lupta pentru titlu va fi una corecta. "Sper ca toata lumea sa aiba de castigat din aceasta lupta. Noi avem ca obiectiv cucerirea titlului si nu ne gandim la altceva. Daca vom continua sa jucam cu dorinta si concentrare, ne vom putea atinge obiectivul. Pe zi ce trece devenim mai buni, iar acest lucru ma bucura", a mai spus tehnicianul roman, conform siteului "ajanspor".
Hagi crede ca au inceput sa se vada rezultatele transferurilor din iarna, remarcandu-l in mod special pe Franck Ribery , despre care a spus ca "este un fotbalist inteligent, controleaza foarte bine suprafata de joc si este minunat in duelurile om la om. Este tanar si mai are multe de invatat, dar isi va lasa amprenta in fotbal daca va fi ambitios si isi va dori sa devina un nume mare". Hagi a mai spus ca echipa sa a jucat ieri "cele mai bune 30 de minute ale sezonului", "Cim Bom" deschizand scorul in minutul patru si majorandu-l in minutul 26. A urmat insa o cadere inexplicabila si la pauza scorul era 2-2. A fost momentul in care baskanii Galatei
i-au atras atentia sa nu se mai agite pe marginea terenului, pentru a nu risca sa fie eliminat, dupa ce arbitrul Serdar Tatli il avertizase deja in prima repriza. Romanul s-a calmat, elevii sai au pus in practica sfaturile primite la vestiar si in minutul 62 scorul era deja 4-2. Suficient pentru a-i face pe jurnalistii de la "Fanatik" sa titreze "Patru goluri, noua puncte", aluzie la conjuctura prilejuita de infrangerile contracandidatelor Galatei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea