Social

#ministerul educatiei #hackeri #site #scoala

Hackerii au spart site-ul Ministerului Educatiei: “Scoala, o pierdere de timp”

Site-ul Ministerului Educatiei a fost spart de hackeri luni dimineata. Acestia au postat pe site un mesaj prin care ii indemnau pe elevi sa nu mai participe la orele de curs, motivand ca scoala este “o pierdere de timp”.

 

Intre timp, mesajul postat de hackeri a fost sters. Cu toate acestea, site-ul nu functioneaza la aceasta ora, semn ca daunele aduse de hackeri sunt semnificative.

Euronews a reusit sa faca o captura de ecran cu mesajul postat de hackeri pe site-ul Ministerului Educatiei.

„Sistemul de invatamant romanesc este unul foarte prost, care nu te invata absolut nimic util, ci doar te indoctrineaza cu informatii inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorba, ei sunt mai prosti decat elevii. Faptul ca accepta sa lucreze pentru un salariu mic, intr-un mediu si mai rau arata nivelul lor de inteligenta, care nu este foarte ridicat.

Dragi elevi, nu va mai bateti capul cu scoala, e o pierdere de timp. Ce te invata scoala in 10 ani poti invata gratis, pe Youtube, in 10 luni. Guvernul v-a facut sa credeti ca daca nu aveti studii superioare sunteti prosti si veti avea salarii mici, dar sunteti si mai prosti ca ii credeti si ii ascultati”, este mesajul lasat de hackeri pe edu.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea