Social

#guvern #impozite #taxe #decizie guvern #taxa piscina #taxa parcare

Guvernul a mai inventat un impozit

Guvernul este pus pe fapte mari in aceasta perioada. Dupa taxele pe carburanti si autostrazi, alesii vor sa perceapa taxe si pentru parcari si piscine. Astfel ca, de anul viitor, toti proprietarii care detin constructii ce nu fac parte din categoria cladirilor vor fi obligati sa plateasca un nou impozit.

Impozitul va fi platit atat de persoanele fizice, cat si de cele juridice care detin astfel de proprietati. Noua taxa va fi perceputa doar persoanelor care detin in proprietate piscine sau parcari, nu si persoanelor fizice care achita anual o taxa la primarie pentru folosirea unui loc de parcare.

Aceasta masura a impozitarii piscinelor a fost avansata de catre reprezentantii Guvernului inca din toamna anului trecut, cand Liviu Voinea, ministru-delegat pentru Buget, declara ca se are in vedere o extindere a bazei de impozitare prin eliminarea exceptiilor si un accent mai puternic pe principiu solidaritatii, adica proprietatile multiple sa fie impozitate si mai mult decat pana in prezent.

Sursa foto: constructiipiscine.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea