Social

#george simion #nunta george simion

George Simion se pegateste de nunta. Toti romanii pot participa la nunta lui, dar cu o conditie

In urma cu cateva saptamani, George Simion anunta in mediul online ca urmeaza sa se insoare, evident, cu o femeie ceva mai tanara decat el.

 

Evenimentul se aproapie, iar George Simion a anuntat ca toti romanii sunt invitati la petrecerea campeneasca, insa exista totusi o conditie. „Foarte multi romani au confirmat deja ca vor participa si le multumesc. Nu o sa fie nunta propriu-zisa, ci o sa fie o serbare campeneasca. Ii rog pe toti cei care vin sa confirme participarea, pentru ca alfel nu vor putea face accesul si nu o sa stim pentru cati oameni o sa ne pregatim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o bratara pe care o primeste toata lumea care se inregistreaza, o bratara de acces, cum se procedeaza la toate evenimentele”.

Pe viitoarea sotie a lui George Simion o cheama Iulia Burcea si a terminat Universitatea Ecologica si are si un master la Facultatea de Administratie si Afaceri, din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea