Social

#bani fiu Radu Mazare #fiu Radu Mazare # Radu Mazare Jr

Cum a castigat fiul lui Radu Mazare primii bani. "Am inceput sa muncesc de la 15 ani"

Desi tatal sau, Radu Mazare, se afla in inchisoare, Raducu isi vede de viata lui si isi gestioneaza chibzuit averea.

 

Intr-un interviu recent, fiul lui Radu Mazare a dezvaluit cum a facut primii bani si cum a reusit sa-si gestioneze cheltuielile.

„In primul rand, disciplina. Noi nu am facut armata, nu avem de unde sa o capatam si atunci trebuie sa ne autoeducam in sensul asta, sa ne cream niste reguli pe care sa le respectam. Eu am inceput sa muncesc de la 15 ani si ma ocupam de un bar. Practic, alimentatie publica. Acolo nu era nevoie de investitie, pentru ca facturile catre furnizori erau la 3-4 saptamani, in timpul asta incasam, iar ulterior mergeam in continuare la scoala. Cu banii respectivi, mi-am facut mofturi. Mi-am luat un ATV. Urma sa fac 16 ani si mi-am luat permis B1 care ma lasa sa conduc pe strazi. Consider ca banii pe care ii produc pot sa-i investesc in alte afaceri sau in afacerea respectiva. Odata cu varsta, capeti mai multa experienta si, pana la urma, iti definesti ceea ce iti doresti in viata. In primul rand, ar trebui sa aiba niste cunostinte de antreprenor, pentru ca activitatea de antreprenor presupune sa stii din fiecare domeniu, contabilitate, productie, depinde ce faci sau serviciile pe care le oferi… Sa stii marketing, trebuie sa acoperi o paleta foarte mare de activitati”, a spus Raducu Mazare intr-o emisiune TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea