Social

Geoana spera la o noua majoritate daca ajunge la Cotroceni

Mircea Geoana nu exclude varianta ruperii coalitiei in cazul in care ajunge, in urma alegerilor, la Cotroceni. PDL il ironizeaza si spune ca partidul va fi pregatit.

Liderul PSD ar putea forma o noua majoritate la guvernare, daca va fi ales presedinte. "N-as spune egalitate intre schimbarea presedintelui si disparitia acestei majoritati. Dar cred ca un om ceva mai parolist in fruntea statului ar face bine predictibilitatii si stabilitatii guvernamentale", a spus Mircea Geoana la TVR.

Declaratiile lui nu au ramas fara raspuns din partea PDL. Emil Boc i-a recomandat sa se abtina de la recomandari , iar Theodor Stolojan a declarat ca nu este interesat de spusele lui Geoana, conform Cotidianul.

"Noi incercam sa rezolvam criza din Romania, domnul Geoana face declaratii electorale si o sa mai tot faca pana la alegeri. Noi mizam pe partenerii loiali si corecti, adica cei zece ministri PSD din Guvern, care-si fac treaba foarte bine. Coalitia merge mai departe", a spus Cezar Preda , vicepresedintele PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea