Social

Familia Basescu, loc eligibil rezervat pe listele PD-L Constanta

Familia lui Traian Basescu are un loc rezervat pe listele PD-L Constanta la alegerile locale.

Declarandu-se obosita de activismul edilitar, cumnata Doinita Basescu a lasat mandatul liber de consilier local pentru fina presedintelui, Narciz Amza, trecuta pe eligibila pozitie 4 la municipiul Constanta. Pentru aceste alegeri, PD-L le-a pus in vedere candidatilor sa nu tina locurile ocupate la consiliile locale daca vor sa candideze mai departe pentru Parlament. Exceptia o fac primarii in functie, care au sanse mari sa castige un nou mandat si figureaza drept candidati pentru posturi de consilieri judeteni pentru a trage lista in sus.

Radu Mazare avea pana ieri patru contracandidati la postul de primar al Constantei. Concurenta este formata din Dorel Onaca (PD-L), Catalin Dancu (PNG), Florentin Chiforeanu (PER) si Alexandru Mircea (Partida Romilor). Mai este asteptata inscrierea oficiala in cursa electorala a lui Victor Manea (PNL) si bineinteles a lui Radu Mazare, care face eforturi pe ultima suta de metri sa treaca pragul celor 50% din optiunea de vot a constantenilor.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea