Social

#animale #animale de companie

Fa-ti animalutul fericit! Cumpara-i jucarii, accesorii si hrana la reducere

  Animax, cel mai important jucator de pe piata romaneasca de servicii, consultanta si produse pentru ingrijirea animalelor de companie isi desfasoara campania de Black Friday in perioada 11-13 noiembrie. Reducerile de preturi ajung pana la 60%.

Animax Romania, cel mai mare retailer din domeniul ingrijirii animalelor de companie in Romania, anunta desfasurarea campaniei de Black Friday in perioada 11-13 noiembrie. Reducerile de preturi de pana la 60% vor fi aplicate atat articolelor din magazinele fizice, cat si celor din stocul magazinului online.

„Desi multe dintre articolele din magazinele fizice se gasesc si online, ofertele de Black Friday vor fi diferite. Asa ca ne sfatuim clientii sa fie cu ochii in patru si sigur vor descoperi, ori intr-un magazin fizic, ori online, produsele de care au nevoie la un pret redus. De aceea, ar fi util ca oricine are un animalut de companie sa-si creeze cont de utilizator in magazinul online Animax pentru a primi notificari despre reducerile speciale din aceasta perioada”, Ioana Socaciu – Retail Manager Animax Romania

De Black Friday, toate categoriile de articole Animax, destinate tuturor animalelor de companie, vor avea aplicate diverse reduceri de preturi de pana la 60%. Pe langa produsele destinate hranei – cele mai solicitate in orice perioada a anului – de Black Friday vor fi la mare cautare, prin prisma sezonului pe care il traversam, accesoriile din gama hainutelor, culcusurilor sau accesoriilor pentru animalutele de casa. Astfel, toate nevoile asociate ingrijirii unui companion necuvantator pot fi satisfacute la un pret scazut.

Reteaua de magazine Animax este extinsa in toata tara, astfel incat reducerile de Black Friday pot ajunge la majoritatea romanilor. „De cate ori deschidem un magazin Animax, ne gandim la comunitatea pe care urmeaza sa o deservim si ne mandrim ca ii putem aduce aproape un raport calitate/pret bun si cele mai bune servicii de consultanta de pe piata romaneasca a retail-ului destinat ingrijirii animalelor de companie. Gratie reducerilor de Black Friday, acest raport este chiar imbunatatit si ne bucuram ca vor putea beneficia de el clienti din atatea zone ale tarii, odata cu extinderea retelei noastre la 120 magazine in aceasta toamna”, Ioana Socaciu – Retail Manager Animax Romania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea