Social

EURO 2008: Ribery este de parere ca Franta si Germania vor disputa finala

Mijlocasul francez a afirmat astazi ca in ultimul act al competitiei se vor intalni nationala sa si Germania , iar invingatoarea va fi Franta , informeaza AFP.

"Vad o finala Franta-Germania, dar adversarii nostri nu vor avea nicio sansa", a declarat jucatorul lui Bayern Munchen , dupa care a glumit: "Coechipierii mei de la echipa de club nu vor obtine nimic din partea noastra". Ribery este coleg la Bayern cu internationalii germani Podolski, Klose, Jansen si Lahm.

Fostul jucator al lui Marseille a mai spus ca nemtii beneficiaza la EURO de o grupa mai usoara in comparatie cu cea a nationalei cocosului galic. "Spre deosebire de noi, Germania are un traseu mai accesibil. Consider ca acestia nu se vor opri pana in finala, chiar daca Portugalia ar putea fi surpriza Campionatului European".

Franta va debuta la turneul final in aceasta seara contra Romaniei, in timp ce Germania a invins, duminica, Polonia, scor 2-0, in primul meci al nemtilor din faza grupelor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea