Social

Ne-a iesit!

La primul sau meci la un turneu final, Piturca a tinut in frau vicecampioana mondiala

Dupa un meci in care vedeta Mutu a parut coplesita de griji si suparare, Piturca promite evolutii mai bune din partea golgheterului Romaniei.

Piturca zambeste rar, insa, atunci cand o face, e semn bun pentru nationala si suporterii sai. Zambitor a fost antrenorul dupa egalul de ieri, cu o echipa garnisita cu vedete mondiale.

„Este un rezultat care ne multumeste", a declarat Piturca pentru TVR, continuand: „Important era sa nu pierdem. Suntem multumiti, dar acum mai avem de tras in celelalte doua jocuri pentru a iesi din grupa. Eu am vrut sa castig meciul cu Franta, insa, pana la urma, acest 0-0 este un rezultat echitabil. Mutu a venit dupa o perioada de inactivitate si am fost nevoit sa-l menajez. Va asigur ca, la intalnirea cu Italia, veti vedea un alt Adrian Mutu in teren".

Una dintre surprizele lui Piturca in atacul Romaniei, Daniel Niculae , spune ca se gandeste deja la meciul cu Italia, de pe 13 iunie.

„Imi pare rau pentru ca nu am putut sa marcam, deoarece am avut cateva ocazii pe care le-am fi putut concretiza. Este un rezultat echitabil, tinand cont ca primul meci de la un turneu final este, intotdeauna, cel mai dificil. Cu Italia este foarte important sa nu primim gol si sa avem siguranta in defensiva", a declarat atacantul lui Auxerre.

Start promitator

Evolutia Romaniei a atras laude din partea site-ului oficial al UEFA. „Romania a avut un start promitator in campania de la Euro 2008, remizand cu una dintre favoritele turneului, Franta.

Echipa lui Victor Piturca, aflata la primul turneu major dupa opt ani, a rezistat in fata francezilor, care s-au chinuit sa-si creeze ocazii", scrie uefa.com.

 
Basescu si Platini, suporteri de lux

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele UEFA, Michel Platini , au vazut meciul impreuna din loja stadionului Letzigrund din Zurich.

Cei doi s-au intretinut inainte de meci cu presedintele FRF, Mircea Sandu. Printre cei care au facut galerie din tribune echipei lui Victor Piturca s-au numarat bossul Stelei, Gigi Becali, insotit de verii sai, Giovani si Victor Becali , dinamovistul Cristi Borcea, Florin Raducioiu , Viorel Moldovan sau Dumitru Dragomir. Si Gica Hagi a fost prezent, pentru a-i vedea pe „ tricolori " la primul Euro fara participarea sa. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea