Social

#factura enel #enel #marius_manole

Enel loveste din nou! Actorul Marius Manole a primit o factura de peste 7.000 de lei

Enel loveste din nou. Dupa ce Mihai Sora a facut publica factura de peste 6.000 de lei primita de la ENEL, acum, actorul Marius Manole a avut partea de aceeasi surpriza neplacuta.

 

Enel a emis o factura de peste 7.000 de lei pentru celebrul actor. In ciuda faptului ca actorul sustine ca a platit lunar factura la curent si ca a avut regularizarile facute, ENEL i-a trimis o regularizare pe o perioada de peste doi ani, suma facturii ajungand la 7.518,13 lei.

“Mi-a venit factura de la Enel Romania. Eu cred ca platesc pentru Casa Poporului. 7000 kw .. Mai sa fie! Si nu e gluma”, a scris actorul pe Facebook, in dreptul imaginii cu factura la electricitate. 

Sinteza facturii cuprinde componente reglementate (3.542,79 lei), componente negociate (3.555,34 lei) si servicii cu valoare adaugata (422,00 lei).

In replica la mesajul postat de acesta, pe Facebook, ENEL i-a transmis acelasi mesaj sec pe care I l-a dat si domnului Sora: “Buna dimineata, Marius Manole, multumim pentru sesizare. Aceasta este o factura de regularizare, verificam inca o data si revenim cu informatii. Pana cand vom finaliza aceste verificari, factura va fi suspendata de la plata.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea