Social

#craionva #emi #gradina botanica

Emi, tanarul injunghiat in Gradina Botanica din Craiova, a iesit din coma! Care au fost primele lui cuvinte

Un tragic incident s-a petrecut in Gradina Botanica din Craiova, unde Emi, un tanar in varsta de 19 ani, si prietena sa Melis, in varsta de 14 ani, au fost injunghiati. Din pacate, Melis si-a pierdut viata, in timp ce Emi se afla in spital cu rani grave.

 

Tanarul s-a trezit recent din coma, putand sa ofere primele declaratii despre aceasta teribila intamplare. Durerea este imensa pentru familiile celor doi tineri care au fost atacati de Mario Alexandru Fojica, un elev in varsta de 17 ani de la Colegiul National Militar Tudor Vladimirescu din Craiova.

Melis L. si-a pierdut viata in urma atacului violent care a avut loc in Gradina Botanica din Craiova acum cateva zile, iar Emi a fost transportat de urgenta la spital cu multiple plagi injunghiate la nivelul gatului, pieptului si abdomenului, pierzand o cantitate semnificativa de sange in momentul agresiunii.

Suspectul, Mario Alexandru Fojica, elev in varsta de 17 ani la Colegiul National Militar Tudor Vladimirescu din Craiova, a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile conform comunicatelor transmise de politie.

Potrivit unui comunicat emis de medicii din Craiova, Emi a fost deconectat de la aparate si poate respira in mod normal in prezent.

„A raspuns cand a fost intrebat cum se numeste. Isi aminteste ce s-a intamplat. A spus... Eram pe banca, ne uitam pe telefon. M-a injunghiat in spate, nu stiu de ce, habar n-am cine e... cam acestea au fost cuvintele lui. A vorbit greu, dar a vorbit, din fericire”, au fost primele declaratii ale tanarului, potrivit adevarul.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea