Social

#diana sar #hollywood #vedete

Cu ce vedeta internationala a locuit Diana Sar. Nimeni nu se astepta la acest lucru, este extrem de cunoscuta la Hollywood

Diana Sar este una dintre cele mai indragite actrite din noua generatie, fiind implicata si in domeniul modelling-ului. Vedeta a trecut printr-o multime de experiente si a cunoscut foarte multi oameni, ba chiar a locuit, la un moment dat, cu Sara Sampaio, cunoscutul ingeras Victoria’s Secret.

“Am locuit chiar in apartamentul de modele, unde stateam cate 6, cu Sara Sampaio, care acum este foarte cunoscuta, merge la brand-uri foarte mari de lenjerie intima. Imi povestea ca foarte mult timp nu a lucrat deloc si chiar si in Paris, o perioada foarte lunga, nu lucra aproape deloc. Mi-a zis ca e important sa iti pastrezi dorinta, sa nu te gandesti ca nu ai lucrat, sa nu te lasi. A bubuit dupa! Mereu ma gandesc la asta. A avut perioade in care ii ziceau, in Paris, ca e prea plinuta, o trimiteau acasa. Dupa a bubuit!”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea