Social

#elevi #premii #medalii olimpiada #olimpiada internationala

Elevii care au obtinut medalii la olimpiadele internationale vor primi premii mai mari

Elevii care au obtinut in acest an medalii la olimpiadele si concursurile scolare internationale vor primi premii mai mari. Noile cuantumuri au fost recent aprobate de Ministerul Educatiei.

Majorarea cuantumului pentru premiile olimpicilor a luat in calcul ratele inflatiei din ultimii doi ani, in conditiile in care recompensele pentru elevi nu au mai fost acordate in 2011.

Astfel, cuantumul pentru premiul special si medalia de aur este de 12,180 de lei, pentru premiul I de 9,430 de lei, pentru premiul II 8,080 de lei, pentru premiul III 5,770 de lei, iar pentru mentiune este de 3,940 lei.

Pentru profesorii care au pregatit elevii olimpici se acorda un singur premiu, in cuantumul cel mai mare prevazut pentru unul dintre elevii premianti. De asemenea, si scoala de la care provin elevii premianti primeste un premiu, in cuantumul prevazut pentru fiecare olimpic.

In acest an, premierea elevilor olimpici va avea loc pe 14 noiembrie.

Sursa foto: puterea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea