Social

#minor #ploiesti #liceu #agresiune #profesor

Elev din Ploiesti, batut cu pumnul de un profesor. Minorul, a ajuns la spital

Un elev de clasa a X-a, din Ploiesti, a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de profesor in timpul orei. Profesorul a fost deranjat de o gluma facuta de minor, si-a iesit din fire si i-ar fi tras mai multi pumni copilului, in zona cefei.

 

Scenele de groaza s-au desfasurat in timpul orei de practica, de la Colegiul Elie Radu din Ploiesti.  

“In jurul orei 12:45, politistii din cadrul Sectiei nr.2 de Politie Ploiesti, au fost sesizati despre faptul ca un elev al unei unitati de invatamant din municipiu, ar fi fost agresat fizic de catre un profesor.

In baza sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat minorul in cauza, in varsta de 16 ani, elev in clasa a X-a, din verificari, reiesind faptul ca intr-o ora de curs, acesta ar fi facut o gluma cu un alt coleg, moment in care, ar fi fost lovit in zona spatelui si a capului de catre profesorul de la clasa, de 68 de ani”, au transmis reprezentantii Politiei Prahova, printr-un comunicat de presa. 

La scurt timp de la agresiune, elevulua inceput sa i se faca rau si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Politistii au declarat insa ca pe trupul minorului erau vizibile urme de violenta.

Politia a deschis dosar pental pentru comportament abuziv si continua cercetarile pentru a stabili circumstantele in care s-a produs abuzul. 

“In urma incidentului, minorul a acuzat stari de rau, fara insa a prezenta urme vizibile de violenta, fiind transportat la o unitate medicala in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

La acest moment, politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, in cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul savarsirii infractiunii de purtarea abuziva”, se mai arata in comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea