Social

#echipamenteski.ro #echipament ski #ski #echipament #reduceri

Echipamenteski.ro: Reduceri la echipament pentru ski

ADVERTORIAL

Odata cu sfarsitul iernii, te pregatesti sa pui echipamentul de ski in cui, asteptand cu nerabdare un nou sezon alb, de aventura si distractie pe partie. Echipamentul tau de ski ar avea nevoie de imbunatatiri? Acum este momentul sa il revizuiesti si sa il completezi cu elementele lipsa! Magazinul online echipamenteski.ro te asteapta in aceasta perioada cu reduceri consistente la echipament pentru ski de cea mai buna calitate.

Ai nevoie de un nou echipament de ski pentru ca iarna viitoare sa te prinda pregatit sa iei partiile cu asalt? Primavara reprezinta perioada perfecta pentru a-ti procura un echipament de ski nou sau pentru a-l completa pe cel deja existent. Magazinul online echipamenteski.ro iti propune in urmatoarea perioada reduceri consistente la produse precum incalzitor clapari, casca ski, clapari ski, schiuri Salomon si manusi ski.


Incalzitor clapari

Pentru confort absolut pe partia de ski, un incalzitor clapari este intocmai ceea ce iti trebuie! Opteaza pentru un incalzitor clapari de calitate din oferta magazinului echipamenteski.ro la un pret atractiv!

ThermicSole Perform este unisex, are forma 3D care ofera stabilitate si se potriveste in clapari de calitate, precum Atomic sau Salomon. Produsul poate fi al tau contra sumei de 155 lei.


Casca ski

O casca ski de calitate, confectionata din material shock proof si prevazuta cu vizor anti shock, este Sh+ Shelter, disponibila in magazinul echipamenteski.ro la pretul de 297 lei.

Consulta oferta magazinului echipamenteski.ro pentru a descoperi reduceri consistente la casti de ski de la producatori de renume.


Clapari ski

Alege o pereche de clapari de calitate, la un pret foarte bun, din oferta magazinului echipamenteski.ro! Iti recomandam clapari ski Salomon Quest 120 Crystal Translu-Bk, unisex, disponibili la pretul de 1139 lei, redus de la 1379 lei.


Schiuri Salomon

Completeaza-ti echipamentul de ski cu schiuri Salomon H Enduro LX 750 Wi/Bk/Rd cu legatura J L10 Bl, la un pret promotional de 1250 lei, redus de la 1480 lei. Aceste schiuri Salomon sunt alegerea perfecta daca esti un schior profesionist.


Manusi ski

Nu poti pleca pe partie fara o pereche strasnica de manusi ski. Echipamenteski.ro iti propune manusi ski Salomon Native pentru femei, disponibile in alb si negru, cu izolare primaloft si material exterior din piele naturala. Manusile ski Salomon Native pot fi ale tale contra sumei de 237 lei (redusa de la 286 lei).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea