Social

Real castiga in inferioritate numerica

Liderul Real Madrid a intalnit duminica seara Murcia, echipa ce ocupa penultimul loc in Primera. Intr-un meci disputat pe Santiago Bernabeu , elevii lui Schuster au reusit o victorie la limita, 1-0, suficienta insa pentru a se distanta in fruntea clasamentului, la noua puncte fata de Barca si la zece de Villareal.

Partida a debutat cu o ocazie a oaspetilor, astfel ca in minutul 5 Enrique de Lucas executa o lovitura libera, reluata pe langa poarta de Arzo.

Prima repriza s-a remarcat mai ales prin cartonasele galbene aratate lui Pepe (Real) , Goitom si Arzo (Murcia), „premiantul” fiind pana la urma Miguel Torres, care a vazut rosu in fata ochilor, dupa un fault din spate la Aquino. Din minutul 19, Real Madrid a trebuit sa se descurce in 10 oameni si, pe acest fond, prima faza notabila reusita de „los merengues” avea sa se intample de-abia in minutul 38. Mingea a mers pe traseul Sneijder, Guti, Robinho , pentru a fi oprita in final de portarul Carini, care isi apara buturile printr-un plonjon la picioarele brazilianului.

Finalul reprizei era o reeditare a minutelor de inceput, in sensul ca murcia insista sa-si apropie avantajul pe tabela. Sneijder a ajuns insa la timp pentru a-l contracara pe Goitom si scorul de 0-0 era stapan peste pauza.

Evolutia mediocra a liderului avea sa fie salvata de acelasi Sneijder, golul sau din minutul 54 aducand mult asteptatul gust de victorie.

In afara scorului, sarea si piperul sunt asezate direct pe rana jocului, unul plictisitor, al carui erou se pare ca a fost arbitrul. Pe langa eliminarea lui Torres, acesta nu a acordat niciunul dintre cele doua penalty-uri reclamate de madrileni, dar nimic nu mai conteaza cand iei toate cele trei puncte puse in joc.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea