Social

#majorare #pensii #camera deputatilor #victor ponta #ordonanta de urgenta

Este oficial: Cresterea pensiilor a fost aprobata si de Camera Deputatilor

Ordonanta de urgenta care prevede majorarea pensiilor cu 4% a fost votata astazi de Camera Deputatilor cu 307 de voturi "pentru", 2 "impotriva" si 3 abtineri. Deputatii au decis ca pensiile sa se indexeze de la 1 ianuarie 2013, plata acestora urmand sa se faca din luna februarie. In textul ordonantei, se mai arata ca punctul de pensie va avea valoarea de 762.1 lei.


Decizia Camerei Deputatilor vine la o zi dupa ce senatorii au aprobat la randul lor crestere pensiilor. Camera Deputatilor este for decizional in legatura cu aceasta ordonanta. Documentul urmeaza sa fie trimis presedintelui Traian Basescu pentru a fi promulgat.

"Efortul bugetar este unul considerabil. Am considerat ca a fost prioritatea zero sa ne tinem de cuvant pe aceste teme: vor fi alocari necesare atat pentru revenirea la salariile din 2010, cat si pentru indexarea pensiilor", a declarat astazi premierul Victor Ponta.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea