Social

#cea mai calduroasa zi din an #prognoza meteo #vremea #canicula

Dupa canicula, vin ploile!

Meteorologii au anuntat ca luni va fi cea mai calda zi din acest sezon, temepraturile fiind specifice lunii iulie, 33 de grade Celsius. De marti insa, nu-ti uita umbrela acasa, caci vremea schimba foaia!

Maximele de luni se vor incadra intre 22 grade in nordul litoralului si urca pana la 33 de grade Celsius in sud-estul Munteniei, in Lunca Dunarii.

Cald va fi si in Capitala, unde termometrele arata la amiaza chiar 31 de grade.

Ploile apar in tabloul meteo in vestul, centrul si nordul tarii. Aici, instabilitatea atmosferica se va accentua si local ploile vor fi insotire de tunete si fulgere.

La munte, maximele trec de 25 de grade, cu innorari si vant in a doua parte a zilei.

De marti, vremea se schimba. Dupa o zi cu maxime apropiate de pragul de canicula, se raceste in toata tara. Temperaturile pierd cam 10 grade, astfel ca termometrele vor indica cel mult 15 grade in Moldova si 23 de grade in Lunca Dunarii.

Va ploua si se vor semnala descarcari electrice, la inceput in Banat, Transilvania si Moldova, apoi indeosebi in regiunile sudice si sud-estice. Izolat vor fi conditii de grindina, iar mai ales in zonele de deal si de munte cantitatile de apa pot fi insemnate.

Miercuri, in jumatatea sud-estica a tarii si la munte vor fi averse si izolat se vor strange cantitati mai mari de apa. Vantul va fi intens.

Joi, in nordul si estul tarii vor fi ploi slabe, iar in rest cerul va fi mai mult senin. Vantul se va inteti peste tot.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea