Social

#magazin copii #magaizn online # magazin pentru mamici #magazin

Drool.ro - magazin pentru copii si mamici, avizat si de specialisti

Nevoile copiilor sunt tot mai ample. Iar pentru a putea fi indeplinite, magazinul online Drool a pregatit o multime de surprize care se diferentiaza de tot ce exista la momentul actual prin diversitate, unicitate si o oferta avantajoasa de preturi.

In centrul atentiei drool.ro se afla calitatea si potrivirea cu cerintele tuturor copiilor si ale mamicilor, modalitate prin care, de-a lungul anilor, magazinul a reusit inca din 2019 sa aduca zambetul in casele multor familii.

Portofoliul este alcatuit din branduri proprii axate pe o buna dezvoltare si armonie in relatia cu mediul inconjurator, nefiind doar simple marci care produc haine, jucarii, sisteme de transport sau alte produse esentiale zi de zi.

Intr-o era a digitalizarii, drool.ro isi propune totodata sa simplifice modul in care parintii fac cumparaturi, oferindu-le posibilitatea de a face alegeri inteligente care sa nu le consume timp si resurse, dar de care se pot bucura oriunde s-ar afla pe teritoriul Romaniei.

Astfel, toti cei care vor sa aleaga produse sau pentru copii sau mame, o pot face fara a mai sta la cozile magazinelor si fara a cheltui sume semnificative de bani pe produse de o calitate inferioara. Exista chiar si oportunitatea de a cumpara avantajos si in rate, ca experienta sa fie la indemana tuturor.

Cu drool.ro descoperi branduri de care te indragostesti si acoperi cate nevoi poftesti

Brandurile puse la dispozitia clientilor de catre cei de la Drool.ro sunt analizate atent si mai apoi aprobate pentru a fi aduse in atentia clientilor. Focusati pe o ingrijire premium, cele mai multe produse beneficiaza de certificari recunoscute pentru siguranta si confort la nivelul categoriei din care fac parte.

Prin urmare, pe drool.ro se gasesc multe articole textile din bumbac si bumbac organic, jocuri si jucarii din lemn sau alte materiale non-toxice, accesorii biodegradabile si inclusiv solutii de uz casnic si igiena hipoalergenice.

Miniware este brandul care aduce in atentia parintilor si a copiilor de peste 4 luni o serie de articole care sa simplifice procesul de diversificare. Ele sunt realizate in mod ecologic si incurajeaza dezvoltarea interactiunii cu alimentele si tacamurile ergonomice care nu reprezinta un risc pentru sanatatea micutilor, precum cele clasice.

MamaToyz le stimuleaza educatia dobandita prin propriile forte inca de la cele mai fragede varste. Prin intermediul pieselor multifunctionale din lemn, copiii isi imbunatatesc abilitatile proprii si invata toate deprinderile necesare pentru a se descurca singuri in orice situatie.

Agnotis ofera o grija deosebita pielii prin intermediul produselor hipoalergenice care se bazeaza pe extracte naturale, formulele detergentilor si ale scutecelor fiind aprobate dermatologic, recomandate de medicii specialisti chiar si celor care se confrunta cu iritatii, alergii sau alte probleme ale pielii. Insa, ele pot fi utilizate si in scop preventiv pentru a asigura confortul de care au nevoie bebelusii si copiii.

BabyJem si Tongs Baby revolutioneaza moda pentru copii cu numeroase hainute versatile si la moda confectionate din bumbac. Cu ajutorul lor, orice copil se va bucura de o garderoba placuta pentru casa si mers la plimbare, confortul fiind asigurat din toate punctele de vedere.

Skiddou - tot ce ai nevoie pentru a-ti face copilul fericit

Mai prejos nu e nici Skiddou, un brand de talie internationala care completeaza prin intermediul magazinului Drool atat necesitatile in materie de mers la plimbare, cat si privind decorarea camerei copilului.

Asadar, cei care doresc sa dea viata la camera bebelusului, pot opta pentru un patut multifunctional Skiddou care dispune si de functia de co-sleeping, adica poate fi atasat langa patul parintilor care pot veghea asupra copilului in timp ce se bucura de un somn fara intreruperi.

O adevarata placere atat pentru bebelusi, cat si pentru parinti, vor fi si carucioarele Skiddou. Exista atat optiuni de carucioare sport, cat si carucioare transformabile, carucioare cu landou si carucioare pliabile, ce indeplinesc necesitatile si nevoile fiecarei familii in parte. Copiii se pot bucura si de beneficiile unui stil de viata activ apeland la trotinete si biciclete fara pedale care-i vor incuraja sa faca miscare intr-un mod frumos si sanatos, in timp ce-si imbunatatesc constant abilitatile esentiale in viata de zi cu zi.

Pe langa acestea, drool ofera si jucarii, scaune auto cu sisteme Isofix si multe alte accesorii de nelipsit pentru o o copilarie frumoasa.

Asadar, Drool se axeaza pe o serie de principii care vizeaza viata armonioasa si linistita, la care are dreptul orice parinte alaturi de copiii lor.

FOTO: drool.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea