Social

# alerta meteo #vijelii #grindina #ploi

Alerta meteo de vreme rea. Ploi, vijelii si grindina, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), a emis o avertizare de vreme rea valabila pentru urmatoarea perioada. Sunt asteptate ploi, insotite de vijelii, descarcari electrice si grindina, in mare parte din tara.

 

In intervalul 26 aprilie, ora 10:00 – 26 aprilie, ora 22:00, Romania se afla sub avertizare de vreme rea. Sunt vizate fenomene precum: ploi moderate cantitativ, manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, intensificari ale vantului.

„In intervalul mentionat va continua sa ploua in Transilvania, Maramures, nordul Moldovei si la munte, iar dupa-amiaza si seara vor fi averse, descarcari electrice si conditii de grindina in Muntenia si Dobrogea. Cantitatile de apa vor fi de 15…20 l/mp si izolat peste 30 l/mp.

Local si temporar vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze de 45...55 km/h. In zona montana, indeosebi in Carpatii Meridionali si in nordul Carpatilor Orientali, la altitudini in general de peste 1600 m, rafalele vor depasi 70...90 km/h si vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara cand vor fi averse si descarcari electrice. Se vor acumula cantitati de apa in medie de 5...10 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade.  


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea