Social

#virusi modificati in laborator #topire ghetari # tudor ciuhodaru #virusi #pandemie #ghetari

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre virusii din ghetarii care de topesc si posibilitatea unei noi pandemii: "modificarea acestor virusuri este letala"

Oamenii de stiinta au scos la iveala faptul ca topirea ghetarilor va readuce la viata virusuri si bacterii vechi, care ar putea genera intr-o noua pandemie. Acest lucru a generat adevarate discutii si ingrijorari atat in randul oamenilor de rand cat si in randul cercetatorilor si medicilor.

 

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre posibilitatea aparitiei unei noi pandemii, dar si despre cel mai mare pericol din spatele virusurilor.  Potrivit acestuia, modificarea acestor virusuri, in laboratoare este adevaratul pericol pentru omenire.

"Unii se joaca cu focul. Cand vorbim de modificari genetice, de clonari deja inseamna ca te joci cu focul. Aici vorbim despre arme biologice, iar preventie inseamna sa monitorizezi toate laboratoarele care prelucreaza, modifica astfel de virusuri pentru ca este un risc sa apara si asa ceva

Dintr-o astfel de manipulare genetica se poate obtie o catastrofa si am vazut efectele pe acei soareci umanoizi cu plamani facuti similar ca ai oamenilor in care s-a folosit un astfel de virus modificat genetic. Joaca asta de-a Dumnezeu si modificarea acestor virusuri este letala.

Daca incep sa mai iasa virusi din topirea ghetarilor asta este. Dar cand incepe sa ii modifice genetic iti pui o problema", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru pentru Antena 3 CNN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea