Social

#atacuri armate # atacuri sangeroase #4 iulie #ziua americii #sua

Doua atacuri sangeroase in SUA, de Ziua Americii

Doua atacuri sangeroase au avut loc in SUA chiar de Ziua Americii. Ceea ce se dorea a fi o sarbatoare fericita s-a transformat intr-o sarbatoare trista pentru americani.

Primul atac a avut loc in nordul Statelor Unite, la Highland Park, pe malul lacului Michigan, in apropiere de Chicago. Aici se adunasera paproximativ 30.000 de locuitori pentru a sarbatori.

Un tanar inarmat cu o pusca puternica a tras in multimea adunata pe malul lacului. Individul s-a suit pe acoperisul unei cladiri din apropiere, de unde a tras asupra multimii, semanand panica printre participanti.

Politia a arestat deja suspectul atacului care s-a soldat cu 6 morti si 26 de raniti. Este vorba despre un tanar, de 22 de ani, “din regiuni”, pe nume Robert - zis Bobby – Crimo. Acesta are mai multe pagini de internet, ca muzician, unde este numit "Awake the rapper".

Al doilea atac, la cateva ore distanta

Un al doilea atac a avut loc la doar cateva ore dupa primul. Doi politisti din Philadelphia au fost impuscati luni seara. Totul s-a intamplat in Benjamin Franklin Parkway. Oamenii au inceput sa fuga ingroziti dupa ce au auzit mai multe impuscaturi.

Focurile de arma au fost semnalate in apropiere de Muzeul de Arta din Philadelphia, in ultima zi a unui festival cu un numar mare de persoane, care urmareau un spectacol de artificii dupa un concert.

Din fericire, politistii impuscati nu au avut rani grave, ci doar superficiale, fiind deja externati din spital.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea