Social

Disidenta clujeana din PNL s-a inregimentat la PD-L

Grupul consilierilor liberali clujeni demisionari au semnat ieri adeziuni pentru PD-L si au fost prezentati de liderul democrat Emil Boc , in cadrul unei conferinte de presa. Revoltatii liberali au fost ofertati si de PNG, dar, in urma unei negocieri de o saptamana, s-au orientat catre fostii parteneri de coalitie.

Ca sa intareasca orientarea catre dreapta, Emil Boc le-a promis noilor colegi ca va supune dezbaterii PD-L documentul intitulat Tezele liberale de la Cluj. Negocierile au fost dure, fostii liberali obtinand functii de vicepresedinti atat la nivel ju­detean, cat si municipal, dar si cate doua pozitii eligibile pentru Consiliul Local si Consiliul Judetean .

Viceprimarul Adrian Popa, care dupa demiterea sa din PNL a provocat demisia grupului de consilieri apropiati, si-ar putea pastra functia administrativa si dupa alegerile locale viitoare, dupa negocierea cu Emil Boc.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea