Social

#evoMAG.ro # oferte evomag.ro #joc_calculator #diablo III

(P) Diablo III, disponibil prin evoMAG.ro la oferta speciala

Dupa 12 ani de asteptare, fanii seriei Diablo se pot bucura in sfarsit de noul joc Diablo III. Pe evoMAG.ro, Diablo III este disponibil acum, iar magazinul online ofera si doua oferte speciale ce includ un mousepad original Diablo III si un mouse de gaming excelent.

Jocul anuntat de Blizzard inca din 2008 a sosit in Romania, iar cei interesati il pot cumpara pe evoMAG.ro, unde Diablo III este disponibil la un pret special alaturi de un mouse de gaming Team Scorpion Zealot si un mousepad oficial al jocului.
 

Diablo III, jocul asteptat de 12 ani


Lansarea lui Diablo II in 2000 a fost unul dintre cele mai importante evenimente din lumea gaming-ului, dar Blizzard nu s-a grabit sa scoata un nou joc din seria de succes. Anuntat in 2008, Diablo III isi face aparitia abia acum si se anunta a fi un joc la fel de influent ca predecesorii sai.

Cu o interfata usor de folosit, gameplay plin de suspans si actiune rapida, Diablo III combina un nou motor grafic 3D cu fizica Havok, iar mediile inconjuratoare includ zone interactive, obstacole, capcane si elemente ce pot fi distruse. Jucatorul poate alege intre 5 clase de personaje: Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk si Demon Hunter.

Diablo III este disponibil pe evoMAG.ro la un pret de 229 lei (TVA inclus) sau prin 12 rate BRD Finance de 24,31 lei pe luna. Promotiile speciale ofera un pachet ce include jocul, un mousepad oficial Diablo III Witch Doctor sau Demon Hunter si un mouse Team Scorpion Zealot, perfect pentru o experienta reusita de gaming, cu rezolutie dpi 5000. Pachetele sunt disponibile la pretul de 483,95 lei, cu o economie de 41,05 lei.


Sursa foto : overclock.net

evoMAG.ro, magazinul online cu promotii excelente


Clientii evoMAG.ro au la dispozitie o gama larga de electronice si consumabile, de la portabile, componente PC si televizoare pana la foto, video, multimedia, software, jocuri si accesorii diverse, la preturi speciale cu promotii excelente.

Ofertele speciale sunt variate, de la 30% discount pentru consumabile originale pana la sisteme de navigatie cu cel mai mic pret, aparate foto performante ieftine si un discount aniversar de 3%, de care fiecare client poate beneficia de ziua lui.

Toate produsele achizitionate de pe evoMAG.ro sunt livrate gratuit in Bucuresti. Pentru restul tarii, transportul este gratuit la comenzile mai mari de 999 lei, iar pentru comenzile mai mici, valoarea variaza in functie de greutate. De exemplu, pentru un produs de 5kg, taxele de curier sunt de 26,06 lei, TVA inclus.

Cum cumperi de pe evoMAG.ro?


Comenzile se fac usor pe evoMAG.ro, in numai 30 de secunde. Odata ce comanda a fost confirmata, plata se poate face cu cardul online sau direct la sediul evoMAG.ro pentru produsele ridicate personal.

Coletele pot fi platite ramburs sau printr-un ordin de plata, iar clientii pot opta pentru plata in rate, prin BRD Finance. Spre deosebire de alte magazine online, evoMAG.ro ofera clientilor posibilitatea de a fi instiintati prin SMS cu toate informatiile necesare despre evolutia comenzii, serviciu complet gratuit.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea