Social

#ministerul educatiei #ioan mang #demisie ioan mang

Ioan Mang a demisionat de la conducerea ministerului Educatiei

Ioan Mang, ministrul Educatiei, a demisionat marti din functie, interimatul urmand sa fie asigurat de Liviu Pop, ministrul delegat pentru dialog social, a anuntat premierul Victor Ponta. Liviu Pop urmeaza sa asigure si organizarea examenului de bacalaureat din acest an.

"Regret situatia in care l-am pus pe domnul Mang. Pare ca e un scaun electric acolo la Ministerul Educatiei. Domnul Mang are in acest moment mainile dezlegate sa isi poata apara imaginea, prestigiul si munca de atatia ani si sunt absolut convins ca, in zilele urmatoare, fara a mai avea presiunea acestei functii care se dovedeste mult mai dificila decat am crezut vreodata, va restabili adevarul si ma va ajuta si pe mine, si probabil si pe dumneavoastra, sa intelegem exact ce s-a aflat in spatele acestor atacuri repetate asupra celor care au fost nominalizati pentru functia de ministru al Educatiei", a spus Victor Ponta.

Ioan Mang a explicat ca a ales sa demisioneze deoarece imaginea Guvernului era afectata in urma scandalului de plagiat in care a fost implicat.

Intrebat de ce nu si-a depus demisia mai devreme, fostul ministru a raspuns ca "crezut ca totul este un ataca politic si ca se va opri cand comisiile de ancheta" vor prelua cazul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea