Social

# decizie gigi becali #refugiati #gigi becali #ucraina

Decizia luata de Gigi Becali in privinta refugiatilor ucraineni: „Asa sunt unii oameni in lume”

Ucraina este sub asediu, fiind atacata de Rusia de mai bine de 48 de ore, iar presedintele tarii vecine face tot posibiliul sa apere capitala Kiev alaturi de armata si de oamenii de rand.

 

Toti barbatii ramasi in Ucraina au primit arme si le tin piept rusilor, iar Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit pentru ProSport despre razboiul care a izbucnit pe 24 februarie 2022. Mai mult decat atat, afaceristul roman a spus ca, daca i se va cere ajutor in privinta refugiatilor, va raspunde pozitiv.

„Eu nu il pot judeca pe Putin, dar ii condamn cu tarie actiunile. A produs moarte pe Pamant, iar Dumnezeu o sa il judece. Sunt unii oameni in istorie care sunt comparati cu Irod. Acest om, Irod, a omorat 21.000 de prunci. Asa sunt unii oameni in lume, iar Putin a ales sa omoare oameni. Este unul dintre acei oameni rai, iar din pacate acum nu mai poate sa fie controlat. Nu stiu cand se va opri si ce are de gand sa faca. Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiati, dar daca o sa mi se ceara telefonul meu este deschis”, a spus Gigi Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea