Social

#Volodimir Zelenski #campion mondial #ucraina

Cine e fostul campion mondial care iese in strada sa lupte pentru Ucraina: „Nu am alta varianta”

Ucraina a fost luata cu asalt de trupele din Rusia, iar tot mai multe persoane au fugit din calea rachetelor si s-au indreptat catre Romania si Polonia.

 

Pentru a le putea face fata rusilor, presedintele Volodimir Zelenski a instaurat legea martiala, astfel ca barbatii intre 18 si 60 de ani nu mai au voie sa pareasca Ucraina. Asa ca doar femeile, copiii si batranii fug din tara!

Vitali Klitschko, fost campion mondial la box, ajuns acum la 50 de ani, este acum primarul orasului Kiev si a facut o declaratie prin care ii indeamna pe ucraineni sa reziste.

„Nu am alta varianta, trebuie sa fac asta. Voi lupta! Cred in Ucraina, cred in tara si oamenii mei. Poporul ucrainean este puternic. Si va ramane fidel cu sine in acest calvar teribil prin care trece. Suntem un popor care tanjeste dupa suveranitate si pace, un popor care ii considera pe rusi fratii sai”, a scris Vitali Klitschko pe Twitter, dupa ce a iesit in strada alaturi de fratele lui, Vladimir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea