Social

# vremea romania # vremea in weekend #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Cum va fi vremea in weekend. Temperaturi de 30 de grade Celsius

In weekend vremea va fi deosebit de calduroasa. Temperaturile vor depasi normalul perioadei, in special in zonele de sud ale tarii.

 

Meteorologul ANM, Elena Mateescu, a vorbit despre starea vremii la final de saptamana, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3

“In Banat, Crisana, nordul Moldovei, vor fi perioade de instabilitate atmosferica accentuata, descarcari electrice, intensificari de scurta durata a vantului, vijelii, vorbim de fenomene specifice atunci cand, dupa o zi foarte calduroasa, asa cum s-a intamplat pe parcursul acestei zile, de fapt, si la aceasta ora valorile de temperaturi in partea de vest a tarii sunt cele mai ridicate... Maine (n.r. joi, 26 mai), instabilitatea va fi de interes si in partea de sud, sud-est a tarii.

Din punct de vedere termic, pentru a doua parte a acestei saptamani si sfarsitul de saptamana, vremea ramane calda, valorile de temperaturi se vor situa frecvent 22 - pana la 32 de grade, inclusiv in Capitala o vreme calda cu 29-30 de grade”, a declarat Elena Mateescu, director ANM, miercuri seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea