Social

#vant #meteo #precipitatii #prognoza #innorari

Cum va fi vremea in weekend

Weekendul 2-3 martie 2013 aduce, in majoritatea regiunilor tarii, valori termice apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului.

Sambata, vremea se va raci, iar cerul va prezenta innorari temporare si, mai ales in cursul zilei, se vor inregistra precipitatii in majoritatea regiunilor tarii. In Muntenia si Dobrogea vor fi ploi, in zonele montane, Moldova, Maramures si Transilvania vor fi ninsori, in timp ce in Banat si Crisana precipitatiile vor fi mixte.

Vantul va avea intensificari temporare in toata tara, mai ales la munte si in sud-vest, unde poate depasi la rafala 50-55 km/h. Temperaturile minime se vor situa intre -12 si 2 grade, iar cele maxime intre 0 grade si 12 grade.

Duminica, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in nordul si nord-estul tarii. Vantul va prezenta intensificari in zona de munte, iar spre sfarsitul intervalului si in nord-estul Romaniei. Minimele termice se vor incadra intre -10 si 2 grade, in timp ce maximele vor fi cuprinse intre 2 grade (in depresiuni) si 11 grade in regiunile sudice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea