Social

#Garry Kasparov #putin #vladimir putin

Cum ar putea fi oprit Vladimir Putin. Un opozant al acestuia a spus a dezvaluit care este slabiciunea liderului rus

Celebrul sahist Garry Kasparov (58 de ani), un opozant al lui Vladimir Putin, a explicat, marti, intr-un interviu pentru o publicatie din New York, cum ar putea fi oprit Vladimir Putin in razboiul pe care l-a demarat in Ucraina.

 

Sahistul spune ca Vladimir Putin are o slabiciune, iar Occidentul ar trebui sa profite de aceasta pentru a-l opri pe liderul rus.

Garry Kasparov a precizat ca trebuie facut posibilul de a intrerupe fluxul de bani care sustine masina de propaganda a Rusiei si salariile fortelor de ordine care il protejeaza pe presedintele rus.

"Pana acum, judecatorii rusi, comandantii, silovikii (n.r. - angajatii institutiilor de forta), oligarhii etc. nu au fost niciodata in situatia de a alege intre viata pe care si-o doreau si Putin. Majoritatea rusilor nu au simtit niciodata ca au de ales. Fa-i sa aleaga si nu il vor alege pe Putin", a mai scris Kasparov pe Twitter.

"Atata vreme cat Putin ramane la putere nu va fi pace. Am ajuns la un punct in istorie unic in care, gratie rezistentei eroice a ucrainenilor, sa avem o sansa de a-l termina pe Putin odata pentru totdeauna", a spus Kasparov in interventie.

"Trebuie sa ne asiguram ca Putin nu mai detine controlul celui mai mare cufar de razboi din istorie”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea