Social

# ascunzatoare #vladimir putin

Unde se ascunde Vladimir Putin, dupa ce a declansat razboiul in Ucraina

Vladimir Putin ar sta ascuns intr-un buncar antinuclear din Siberia, a precizat politologul si fostul profesor rus Valery Solovey.

 

Profesorul Solovey este renumit pentru sursele pe care le are la Kremlin, iar de-a lungul timpului a facut numeroase dezvaluiri despre viata personala a lui Vladimir Putin, inclusiv faptul ca liderul rus ar suferi de o boala grava.

Acesta este convins acum ca Vladimir Putin si-a luat toate masurile de precautie inainte de a declansa un atac nuclear si spune ca si-a dus familia intr-un loc sigur, mai exact intr-un buncar din Muntii Altai. Ar fi vorba despre un adevarat oras subteran, dupa cum precizeaza Solovey.

Profesorul nu a spus clar cu cine s-ar ascunde Putin in buncar, insa tot el a dezvaluit la un moment dat ca liderul rus s-ar fi casatorit in mare secret cu fosta gimnasta Alina Kabaeva, cu care ar avea si trei copii. „Aceasta este familia lui adevarata, iar Alina este capabila sa-i influenteze deciziile”, a precizat Solovey.

Putin mai are doua fiice adulte, Maria (36 de ani) si Katerina (35 de ani), provenite din relatia cu prima sotie, de care a divortat in 2014.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea