Social

#platouri #platouri reci #gustari #evenimente

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

 

Platourile reci Delicatera contin aperitive in diverse stiluri, inspirate de arta culinara a diferitelor popoare si desavarsite in bucataria proprie, unde are loc alchimia gustului, din retete sofisticate, la care bucatarii adauga propriile secrete. Rezultatul este savoarea inconfundabila, prezentarea impecabila si un festin de arome si culori incantatoare, care sa contribuie la reusita evenimentului tau.

Unde vrei sa iti porti invitatii in calatoria culinara? Alege platourile reci potrivite contextului!

Platourile reci Delicatera sunt disponibile in 15 variante fascinante de gust, aranjament si culoare. Poti conta la comanda online pe aperitive diverse, pe aperitive cu branzeturi, pe gustari pentru brunch, pe amuse-bouche sau pe practicele miniwraps.

Platourile reci pot fi folosite atat pentru o gustare de tip starter, la evenimente de durata si de amploare, unde pot fi urmate de platouri calde si deserturi. De asemenea, pot fi servite ca masa unica, constituind o tratatie satioasa si o calatorie culinara pe taramul gusturilor rafinate. Pentru brunch, serviciile de catering livreaza platouri aperitiv brunch cu wraps cu pulled pork iceberg, ardei rosu si sos remoulade, wraps cu antricot de vita slowcooked, cartofi, sfecla rosie si mix de salate verzi si croissant cu creveti.

Daca ai invitati vegetarieni sau persoane care tin post, ii poti servi cu quesadilla cu legume, wraps cu humus, baby spanac, rosii confiate si pesto de busuioc, wraps cu tofu la gratar si legume chinezesti. Pentru cei atenti la silueta si cu intolerante, un platou cu gustari amuse-bouche gluten free si low carb este varianta ideala cu care ii poti impaca. Delicatera iti permite sa fii o gazda excelenta, atenta la nevoile fiecarui invitat.

Bucataria frantuzeasca este foarte bine reprezentata prin platouri reci cu branzeturi, amuse-bouche de haute cousine si platouri gourmet cu quiche si foietaje de patiserie premium.

Milenialii vor gasi savoare si satietate intr-un platou dedicat lor, cu preparate de tip wrap, inspirate din traditiile culinare ale lumii arabe si ale Americii Latine.

Platouri reci adaptate momentului zilei

Avantajul platourilor rece Delicatera este ca pot fi adaptate cu usurinta momentului zilei si evenimentului. Nu lipsesc din oferta si se pot comanda online platouri pentru pauza de cafea, care contin atat gustari sarate, cat si gustari dulci de patiserie.

O selectie de croissante sarate sau un platou mediteranean cu rulouri umplute cu branzeturi, legume si ierburi aromate va putea satisface foamea oricarui participant vidat de energie la o sedinta prelungita sau la o conferinta. 

Intampina-ti oaspetii cum se cuvinte la o petrecere privata si adu instant buna dispozitie cu un platou rece Bienvenue, divers, cu preparate savuroase: bruschete cu miez de crevete si sofran, bruschete cu camembert, piersici si cirese maraschino, barcute cu ton si dovlecel, bruschete cu piept de rata afumat, lingurite cu crema de unt si somon, barcute cu ciuperci si cascaval, cosulete cu branza feta, rosii cherry si chives.

Alege platourile reci Delicatera pentru evenimentele tale!

Platourile Delicatera sunt concepute pentru un numar de cinci persoane si sunt preparate din ingrediente de cea mai buna calitate, dupa retete proprii. Se pot comanda online si se livreaza gratuit in Bucuresti si in zonele limitrofe din Ilfov. Prezentarea este impecabila si pune in valoare preparatele aranjate cu bun gust, pentru ca oaspetii sa beneficieze de o servire ireprosabila si de o experienta culinara memorabila.

Indiferent ca organizezi un eveniment elegant sau o intalnire casual, platourile reci Delicatera sunt alegerea ideala pentru a aduce culoare si gust in orice ocazie. Cu atentie la detalii si pasiune pentru gastronomie, firma de catering se asigura ca fiecare platou este o opera de arta culinara, gata sa te transporte in lumea aromelor si texturilor delicioase.

Alege platourile reci Delicatera pentru a aduce un plus de eleganta si rafinament evenimentelor tale!

FOTO: istockphoto.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea