Social

#senat #crin-antonescu #presedinte senat #vicepresedinti

Crin Antonescu a fost ales presedintele Senatului

Crin Antonescu va conduce Senatul si in legislatura 2012-2006. Liderul PNL a fost ales aseara presedintele Senatului cu 136 de voturi "pentru" si noua "impotriva". Crin Antonescu a fost singurul candidat pentru aceasta functie, fiind sustinut de grupurile PNL, PSD si PC.

Tot ieri a fost validat si noul Birou Permanent al Senatului. Astfel, din partea PSD au fost desemnati ca vicepresedinti Florin Constantinescu, Cristian Dumitrescu si Nicolae Moga, iar din partea PC, Vasile Nistor.

In ceea ce priveste posturile de secretari ai aceste Camere, ele urmeaza sa fie ocupate de Mario-Ovidiu Oprea (PNL), Alexandru Peres (PDL), Haralambie Voichitoiu (PP-DD), Ion Rotaru (PSD). Senatorii si-au exprimat optiunile si in legatura cu posturile de chestor. Astfel, noii chestori vor fi Ioan Chelaru (PSD), Verestoy Attila (UDMR), Marius Nicoara (PNL) si Dumitru Pelican (PC).

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea