Social

#parinte revoltat #roman italia #grenada #copil #jucarie #politie

Copil trimis de un roman, sa se joace “de-a razboiul” cu o grenada! Parintele, revoltat cand politia a luat “jucaria” copilului

Au fost momente de panica in Italia, dupa ce un roman si-a trimis copilul sa se joace “de-a razboiul” cu ceilalti copii si i-a dat o grenada. Acesta nu stia ca grenada este functionala, sau cel putin asa spune. Tot el a fost revoltat cand politia a confiscat “jucaria” copilului.

 

Totul s-a intamplat intr-un orasel mic din nordul Italiei. Alarma a fost data de tatal unuia dintre copii, care se intorcea de la munca. Acesta a gasit grenada langa usa de la intrarea in bloc si a alertat imediat carabinierii.

Zona a fost izolata si cladirea evacuata. Grenada a fost ridicata de carabinieri si dusa intr-un loc gisut, pentru investigatii.

La putin timp, tatal copilului s-a dus la carabinieri si le-a spus ca grenada ii apartine si i-a dat-o fiului sau pentru a se juca cu alti copii. Acesta a cerut-o inapoi si sustine ca a crezut ca este goala.

Pirotehnistii care au analizat grenada au confirmat ca aceasta este foarte veche si nu continea explozibil, dar ca mecanismul de deflagratie nu era dezactivat, iar o explozie se poate produce oricand.

Barbatul s-a ales cu dosar penal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea