Social

#copil de un an mort #accident mortal #copil strivit de masina politiei

Copil de un an, strivit de masina politiei! “Din toti copiii, l-a luat pe copilul meu”

 

Un copil de un an si cinci luni a fost strivit de masina politiei. Agentii de la Investigatii Criminale au venit la casa familiei pentru a lasa o citatie pentru fratele baiatului.

 

 

Cand au plecat, soferul nu s-a asigurat si a lovit baiatul. Tot accidentul a fost suprins de camerele de supraveghere din zona.

Din imagini se vede ca parintii acestuia discutau cu politistii, iar baiatul se plimba nesupravegheat pe langa masina.

Cand politistii au plecat, baiatul a fost prins sub roti.

”El, cand a plecat, nu s-a uitat si el in stanga, in dreapta. A pus piciorul si a plecat. Erau toti copiii, dar din toti copiii, l-a luat pe copilul meu”, a declarat mama baietelului.

Echipajele medicale ajunse la fata locului au incercat, in zadar, sa resusciteze copilul si a fost declarat decesul acestuia.

Parintii baiatului sunt chinuiti de durere. ”Nu mai am nicio putere. Numai eu stiu cat m-am chinuit cu copilul ala, sa-l cresc, sa ii dau o lectie de viata si altul vine si mi-l omoara”, a spus, cu lacrimi in ochi, tatal copilului.

Familia copilului nu isi permite sa il inmormanteze. Acestia au 15 copii. Nasa baiatului s-a oferit sa-I ajute cu inmormantarea. 

”Am fost de am cumparat sicriu, hainute, tot ce trebuie pentru copilas si tot ce mai este nevoie platesc, pentru ca ei nu au de unde”, a spus femeia.

Anuntul facut de purtatorul de cuvant al Politiei 

”Politistii Serviciului Rutier s-au deplasat imediat la fata locului, iar din primele date a rezultat faptul ca doi politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale se aflau pe strada respectiva pentru efectuarea atributiilor de serviciu, iar la plecarea de pe loc cu masina, acestia ar fi lovit un minor”, a transmis Geanina Niculae, purtator de cuvant al Politiei Braila.

Atentie!  Urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea