Social

#bucuresti #consultatii gratuite # probleme cardiovasculare # ziua mondiala a inimii

Consultatii gratuite pentru bucurestenii care vor sa afle daca au probleme cardiovasculare

Bucurestenii isi vor putea evalua gratuit riscul de a face o boala cardiovasculara sambata, 24 septembrie, de Ziua Mondiala a Inimii .

In intervalul orar 12.00-20.00, in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) vor fi prezenti cativa medici cardiologi care vor face acest tip de masuratori conform ultimelor ghiduri europene, conform adevarul.ro.

In aceeasi zi, sub sloganul "Noi ne-am pus inima la treaba! Tu ce faci", fundatia romana a inimii organizeaza flash-mob-uri in Capitala: Parcul Unirii (ora 11.00), Piata Victoriei (ora 11.30), Piata Charles de Gaulle (ora 12.00).

De asemenea, se va organiza si un mars pe bicicleta intitulat " Pedaleaza pe inima ta!. Plecarea se va face din Piata Charles de Gaulle si se va pedala pe urmatorul traseu: B-dul Maresal Constantin Prezan- B-dul Kiseleff - Casa Presei Libere - Sos. Kiseleff - Piata Victoriei - B-dul Aviatorilor-Charles de Gaulle.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea