Social

# furtuna romania #furtuna bucuresti #cod galben de furtuna #furtuna

COD GALBEN de furtuna in toata tara! Potopul vine si in Bucuresti!

Administratia Nationala de Meteorologi (ANM) a emis o atentionare de tip cod galben de vreme severa pentru aproape toata tara. Sunt anuntate fenomene de instabilitate atmosferica accentuate, ce se vor manifesta prin descarcari electrice, vant puternic, ploi torentiale si grindina. 

 

„In intervalul mentionat, in Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia si local in Dobrogea si Banat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata. Vor fi descarcari electrice, intensificari ale vantului si vijelii (viteze la rafala de peste 55...75 km/h), averse torentiale si izolat grindina. Noaptea aria acestor fenomene va fi in restrangere treptata. Cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp si izolat 40 l/mp.

Manifestari de instabilitate atmosferica vor fi pe arii restranse si in restul teritoriului.”, avertizeaza ANM!

Furtuna si in Bucuresti! Cum va fi vremea in urmatoarele ore

Avertizarea de furtuna, vijelii, ploi torentiale si grindina este valabila si in Bucuresti, pana sambata 18 iunie, ora 6:00.

“Gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere din orele amiezii, cand vor fi perioade cu descarcari electrice, intensificari ale vantului si vijelii (viteze la rafala in medie de 55...75 km/h), averse si posibil grindina. Cantitatile de apa vor depasi 5...10 l/mp si izolat 15...20 l/mp. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar temperatura aerului pe parcursul noptii va fi de 14...17 grade.”, avertizeaza ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea